EVL`S PRAGUE PRO 2012 PRAG


Nu har jag kommit hem från Prag & det var en fantastisk upplevelse ! Det blev tyvärr inte en finalplats men jag var supernöjd med min form ! Resan blev lite kaotisk när vi inte hittade till hotellets invägning ! När vi väl hittade & jag vägdes in så visade vågen +2kg ! Så vi fick 2 timmar på oss till sista invägningstiden ! Det var bara att klä på sig med en massa kläder, mössa, vantar & köra trappträning inne på hotellets trappor ! Efter 2 timmar & klockan var 23.00 så vägdes jag in för sista gången & hooo vågen visade prick 96,2 ! Här kommer lite bilder & ikväll ska jag ladda upp fler från hela tävlingen (backstage……)Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>