Invigningen av MMsports nya butik i Stockholm !


Igår var jag & min kompis Ahmad i Stockholm för att vara med MMSPORTS otroliga invigning av den nya butiken i Stockholm ! Det blev verkligen en succé ! Det strömmade in folk konstant, meningen var att dom skulle stänga 16.00 men med så mycket folk så var det bara att förlänga öppettiderna ! GRYMT ! Butiken e verkligen i världsklass så har Ni vägarna förbi så måste Ni ta en titt, butiken finns på Sveavägen 98 i Stockholm ! Ett STOOORT tack till hela MMSPORTS/BODYSCIENCE teamet för att jag fick vara med & vill även tack för den JÄTTE GODA & NYTTIGA maten ni bjöd !

Jag har 3 veckor kvar till min tävling så från & med idag blir det mycket fisk, broccoli & mycket proteiner (BodyscienceHYDROLYSAT,Bodyscience DIETFUEL, Bodyscience ISOLATE, EAA, BCAA, L-glutamine) !Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>